Reviews

Reacties

Onlangs de opleiding sportmassage met succes afgerond, mede door de begeleiding van Peter en Martijn! Ik vond met name de relaxte en heldere, duidelijke manier van lesgeven erg prettig. De toegevoegde power point presentaties, met aanvulling van het lesmateriaal, hebben zeker tot een (letterlijk) geslaagd resultaat geleid! Dus voor mij is dit opleidingscentrum zeker een aanrader! Met vriendelijke groet, Remko de Wijs

Afgelopen maandag de 1e workshop gehad van Medical Taping, goh wat interessant is dat zeg. Mooie uitleg van de principe werking gekregen van de docent en vervolgens veel spiertapingen geleerd op het bovenlichaam. Heel interessant en ook leuk om te doen. Ik kijk nu al uit naar de 2e workshop!!

ik heb afgelopen voorjaar de basiscursus ontspanningsmassage hier gevolgd en ben daarna verder gegaan met de vervolgcursus, want ik wilde wel graag een diploma halen. Wat heb ik genoten van deze leuke en goede cursussen. Wat voor mij ook belangrijk was dat de lessen duidelijk zijn zodat ik het goed kan leren. De groep was ook echt fijn, een gezellige en open sfeer heerst er. Peter bedankt voor alle lessen en ik ga vast en zeker nog een cursus doen.

Bedankt voor alle leuke en mooie complimenten! Heel mooi om te horen. Ik vind het ook een plezier om aan jullie cursisten les te geven.

Ik ben vorig jaar bij Peter begonnen met de basiscursus ontspanningsmassage. Ik was meteen enthousiast en heb gelijk de vervolgcursus gedaan. Na deze beide cursussen toch besloten om ook de wellness massage te gaan doen. Ik heb erg genoten van de lessen. Alles werd duidelijk uitgelegd en voor gedaan. Ook de theorielessen waren goed te doen en je kon met al je vragen bij Peter terecht. We hadden een leuke groep en de sfeer was altijd erg ontspannen en gezellig.Ik ben nog lang niet uit geleerd en wil zeker nog meer cursussen gaan doen. De opleiding sportmassage staat ook nog op m'n verlanglijstje. Peter bedankt zover en tot ziens bij een van de volgende cursussen!

Ik heb een geweldige opleiding gehad. Wel tussen allemaal vrouwen maar de groep heeft me wel geaccepteerd. De opleiding die door peter is gegeven was duidelijk,hij gaf heel veel tips waar we op moesten letten. Loopt constant rond en houdt alles goed in de gaten of je het goed doet. Het is me zeer goed bevallen dat ik nog meer cursussen ga doen. Dank je wel peter

Net de Wellnessmassage opleiding samen met een hele leuke groep mogen afsluiten maar ben nog lang niet klaar, helemaal met het massagevirus besmet. Nog 2 modules te gaan en dan mag ik mijzelf Master Wellness masseur noemen,een veelzijdige opleiding die hartstikke leuk is om te doen, en waarbij je jezelf goed ontwikkeld als masseur. Peter geeft samen met andere docenten op een hele heldere manier les. Kennis en ervaring komen duidelijk tot hun recht door de duidelijke instructies die op een rustige manier worden gegeven. Een belangrijk gegeven: het is er altijd hartstikke gezellig!

Wat een leuke gezellige plek om een cursus te volgen. Het is echt laagdrempelig en makkelijk te volgen. Geen vraag is Peter te gek om te beantwoorden. Al ging ik eerst voor een ander mee , ben ik nu echt helemaal enthousiast om door te gaan. Nou Peter je moet me nog een hoop leren hoor ;-) tot snel groetjes

erg leuke cursus, veel geleerd, duidelijk en gezellige groep. Ik ga zeker nog iets doen.

Vorige week heb ik de cursus ontspanningsmassage afgerond met een diploma, trots! Dankjewel Peter voor de leuke enthousiaste en leerzame lessen. Volgende maand ga ik de cursus Oosterse massage doen, ben benieuwd. Ik heb er veel zin in!

Dank je voor al die mooie complimenten Jacqueline, heel mooi om dat zo af en toe eens te horen van cursisten. Wij doen ook zeker ons best en streven naar goede kwaliteit. Voor ons altijd weer een compliment als cursisten tevreden zijn. Dank je!

Op 12 juli 2018, heb ik mijn diploma “Master Wellness massage” ontvangen.. Dit is vooral te danken aan Peter Haisma van Opleidingscentrum Apeldoorn, door de persoonlijke aandacht, de gestructureerde en zeer zeker ook gezellige lessen van Peter is het gewoon leuk en bijna makkelijk om de cursussen en/of opleidingen te volgen en omdat alle cursussen en/of opleidingen ook nog eens duidelijke video instructies bevatten kun je zelfs thuis de lessen herhalen en oefenen. En door de flexibel instelling van deze opleidingscentrum is er zeer veel bespreekbaar en kan er veel afgestemd worden op jou mogelijkheden en wensen, hier door heb ik dus binnen enkele maanden mijn diploma van Wellness massage en de Master Wellness massage behaald. Aarzel je hierdoor nog steeds… bel gewoon en je zult het zien.. Ik kan in ieder geval niet wachten tot ik met de volgende opleiding kan beginnen.. dus Peter hartelijk bedankt, een fijne vakantie en tot September 2018

Bedankt Maureen en Jacqueline voor jullie mooie complimenten. Ik heb ook weer erg genoten van het lesgeven aan zo'n enthousiaste groep gemotiveerde mensen.

Vorig weekend geslaagd voor de opleiding tot sportmasseur. Ik was bij een ander instituut gestart maar dit ging niet goed. Heb toen Peter benaderd en ik kon gelukkig terecht om de opleiding te vervolgen . Ik liep behoorlijk achter met name op massagegebied maar door Peter heel veel zelfvertrouwen teruggewonnen. De groep was ook ontzettend leuk ! Wil je echt die persoonlijke aandacht en een enthousiaste rustige opleider , dan ben je hier aan het goede adres!

Op 28 mei heb ik mijn bondsdiploma Wellness massage behaald. De lessen zijn duidelijk en gestructureerd,daarna wordt het geleerde getoetst, Wat mij het gevoel gaf dat ik het ook echt beheers. Deze opleidingscentrum heeft mij zeker enthousiast gemaakt om nog meer van het vak masseren te leren. Peter bedankt!voor de fijne,duidelijke en gestructureerde en natuurlijk gezellige lessen. Tot gauw gr. Jacqueline

Afgelopen maandag mijn wellnessmassage afgesloten met een mooi bondsdiploma. Ga de cursus zeker missen. Super leuke groep en Peter geeft zo enthousiast en duidelijk les. Echt een aanrader voor een ieder die het masseren goed wil leren.

Ik heb gisteren cursus Thaise massage gedaan. Wat een leuke cursus en een leuk groepje had ik. Peter kon heel enthousiast vertellen over de Thaise massage. Was heel leuk om te doen. Heb er veel geleerd en kijk al uit naar de 2e cursusavond. Super!!!!

dank je Jacklien voor je complimenten, ik vond het ook erg gezellig met jullie. Een leuke en enthousiaste groep die heel veel heeft geleerd en helemaal klaar is voor de praktijk. Hopelijk zien we elkaar weer terug op een workshop of bijscholing. Iedereen van de groep bedankt!

Afgelopen jaar heb ik bij Peter de basiscursus Ontspanningsmassage, de vervolgcursus Ontspanningsmassage en de verkorte opleiding Wellness Massage gevolgd. Het zijn lessen met een stuk(je) theorie en veel oefenen op elkaar tijdens de praktijk. Peter is een enthousiaste, bedreven docent die op een ontspannen en duidelijke manier uitleg geeft. Met heel veel plezier heb ik deze avonden gevolgd. De afsluiting met een bondsexamen was voor mij de kers op de taart. Peter en cursisten, bedankt voor de gezellige en leerzame avonden!

dank voor jullie mooie complimenten Bea en Angela! Mooi om zo van jullie te horen. groet Peter

Op dit moment volg ik bij Peter de vervolgcursus ontspanningsmassage. De basiscursus heb ik afgerond met een certificaat. Heel rustig en professioneel leert Peter je stap voor stap de juiste technieken van het vak. Vanuit de reader die je krijgt uitgereikt de eerste les, en de instructiefilmpjes voor cursisten kun je thuis goed oefenen. Ik kijk iedere dinsdag weer uit naar de cursus avond.. Het is zelfs zo dat je na het volgen van de basiscursus ontspanningsmassage al zoveel hebt geleerd, je in staat bent om een ontspanningsmassage te geven van een half uur tot een uur. Ikzelf heb de stap al genomen om niet alleen familie een ontspanningsmassage te geven. In de vervolgcursus leer je technieken bij, en krijg je iets meer theorie. Doordat Peter alles goed uitlegt ook tijdens het oefenen/praktijk gedeelte vormt dit geen enkel probleem, integendeel het verrijkt alleen je kennis zodat je een nog betere massage kunt geven. Wil je graag een cursus massage volgen? Dan ben je bij Peter zeker aan het goede adres. Peter is super enthousiast en ondersteunt je waar hij maar kan in advies, bv aanschaffen van een massage tafel, massageolie e.d. Bij Peter is in goed overleg heel veel mogelijk, juist dit heeft het voor mij mogelijk gemaakt om deze cursus te kunnen volgen. Nogmaals Bedankt Peter!! Je bent een kanjer.

Voor de cursus ontspanningsmassage ben je bij peter in goede handen. Ik volg op moment de vervolgcursus met veel plezier. Bij peter ben je aan juiste adres om de cursus te volgen je leert erg veel en op de goede manier iemand te masseren, peter is een enthousiaste en gepasioneerde cursus instructeur. Ik heb veel van hem geleerd hij is rustig en duidelijk en neemt de tijd om alle technieken goed uit te leggen. Voor mensen die ook graag willen masseren raad ik aan om bij peter te informeren over de cursus, want er zijn veel mogelijkheden hier. En ik vind het ook een heel gezellig opleidingscentrum en ga er altijd met veel plezier naar toe, echt leuk!

Goed masseren is een kunst, goed doceren öök! Peter beheerst beide! Stel leuke enthousiaste mensen erbij....dat maakt de cursus compleet. Mooi hoe je in alle opzichten met de mens omgaat Peter!! Fijne zomer en tot in september!!!

Ik heb beide cursussen afgerond en veel geleerd. Op rustige, prettige en professionele wijze hebben we masseren geleerd. Als cursist oefen je samen op elkaar en door de respectvolle wijze van voordoen en uitleg van Peter gaat dat heel natuurlijk en het went snel. Klein beetje theorie en veel praktijk, thuis oefenen is wel belangrijk uiteraard maar daar doen we het voor. Ik ga weer door voor mijn bondsdiploma en ook de voetreflex massage wil ik doen. Peter bedankt en tot september !

Fijne cursus waar ik vaak met meer energie naar huis ging. Veel gelachen en toch serieus gewerkt en geleerd. Peter is een echte vakman die didactisch goed ondelegd is, Wil je leren masseren maar je weet niet waar je moet beginnen dan is deze cursus echt een aanrader.

Op dit moment volg ik de cursus ontspanningsmassage deel 1 bij Peter. Wat een leuke en leerzame cursus.De sfeer is zeer ontspannen. Peter is een zeer bekwaam en enthousiaste docent. Ook de mede cursisten zijn erg gezellig. Ik ga zeker door met deel 2 van de cursus!

Begonnen met de cursus om op een goede manier te leren masseren en het is absoluut een schot in de roos gebleken! Peter is een bevlogen docent die duidelijk plezier heeft in het delen van zijn kennis en die een goede balans tussen theorie en praktijk weet te vinden. Medecursisten waren ook erg leuk. Cursus smaakt naar meer, ik ga zeker nog enkele andere bij hem volgen. Peter, bedankt en tot gauw!!

Wat was het leuk! Ontzettend blij met deze cursus. Na een succesvolle afronding van de eerste en tweede cursus van de ontspanningsmassage kijk ik terug op een leerzame en ontzettend leuke tijd. De sfeer van de groep maakte het af. Die groep, daar heb je natuurlijk geluk mee maar Peter maakte het ook wel heel aantrekkelijk om door te blijven gaan. Helaas ga ik niet op voor de bond maar de rest van de klas wel en dat zegt heel veel over de groep en de kwaliteit en kunde van hun massage. We krijgen er geen genoeg van! Bedankt Peter, hou je taai. Niet te hard werken. Liefs

Ik kan je deze cursus echt aanraden. Het heeft me al veel leuke momenten gebracht. Masseren is een leuke manier van met elkaar communiceren. Zo ervaar ik dat. De cursus is degelijk qua opbouw en inhoud. De begeleiding zeer deskundig en prettig. Kortom wil je een goede basis leggen voor masseren volg dan deze cursus.

Wie op een ontspannen en leuke manier wil leren masseren, raad ik de ontspanningsmassagecursus gegeven door Peter echt aan. Na de basiscursus had ik de smaak van het masseren te pakken en recentelijk heb ik de vervolgcursus afgerond. In een betrekkelijk korte tijd heb ik geleerd om iemand een volledige ontspanningsmassage te kunnen geven. Top! Bij deze nog bedankt Peter!

Op dit moment volg ik de basis cursus ontspanningsmassage . Peter geeft deze cursus met heel veel enthousiasme en gedrevenheid. Hij heeft alles perfect voorbereid en voor elkaar. Zeker een aanrader voor mensen die zelf willen leren masseren.

Een paar weken geleden heb ik de opleiding tot sportmasseur afgerond. Ik vond het een leuke, interessante, complete opleiding die in behapbare stukken door Peter gegeven werd. Hij is duidelijk een instructeur met liefde voor het vak! Voor iedereen die geïnteresseerd is om als sportmasseur te beginnen als hobby, voor je zelf, of bij een vereniging of professioneel kan ik deze opleiding zeker aanraden.

Beste Peter, Ik wilde je nog even bedanken voor de goede en leerzame lessen die we gevolgd hebben bij je. Momenteel heb ik al meerdere clienten zelf behandeld. Mijn opbrengst gaat deels naar de zwerfhonden in Oost-europa en zo draag ik tegelijk bij aan een betere wereld. Thanks

Eind vorig jaar volgde ik de cursus ontspanningsmassage (basis + vervolg) bij Peter. Met veel plezier nam ik deel aan de cursus. Peter, een gepassioneerde docent, benaderde iedereen met respect en hij gaf met veel geduld duidelijke instructie, die door iedereen goed te volgen is. Ik geniet nu van het geven van massage met de juiste techniek die is aangeleerd. Ik zie nu al uit naar de andere cursussen; thaise massage en de welnessmassage. Voor wie geïnteresseerd is in een massagecursus, is het zeker aan te raden bij Peter te informeren.

Bedankt voor je mooie compliment Gert-Jan! Ik vind het ook altijd weer leuk om de cursus te geven en anderen het vak goed te leren. Jij succes met je vervolg. groet Peter

De cursus ontspanningsmassage is bij Peter in goede handen. Eind vorig jaar heb ik de vervolgcursus ontspanningsmassage gevolgd. Dat is een leuke en leerzame cursus, met wat theorie, maar vooral veel praktijk. Peter is een vakman die uit de praktijk weet hoe het werkt en je de kneepjes van het vak bijbrengt. Wil je leren hoe je een fijne ontspannende massage kan geven dan is deze cursus zeker aan te bevelen!

Ik ga zo'n beetje elke drie weken naar Peter voor een wellnessmassage van mijn rug en ik moet zeggen dat ik daar altijd erg naar uitkijk. Peter geeft een vakkundige, stevige massage (waar ik van houd) en ik ben na de behandeling weer helemaal ontspannen. Ik wil iedereen aanraden om je regelmatig door Peter te laten masseren. Voor de prijs hoef je het zeker niet te laten!

Wat heerlijk was jouw ontspanningsmassage zeg, ik voelde me er veel beter door. Ik was moe en gespannen en m,n rug zat vast. Na jouw behandeling voelde ik me weer los en ontspannen, wat een heerlijk gevoel gaf dit. Ik ga het zeker vaker doen, zeker voor deze prijs. tot volgende keer!

Mijn rug zat behoorlijk vast. Bij toeval kwam ik Peter tegen in HealthCity Matenhal, waar ik regelmatig tennis. Na een gesprekje besloten om een keer bij hem massage te nemen. Ik moet je eerlijk zeggen een betere massage heb ik nog nergens gehad. Hij pakte de juiste spieren aan die in de knoop zaten en na een paar behandelingen was ik van de rugpijn af. Geen slappe massage, maar een stevige massage waar je wat aan hebt. Ik ga nu af en toe uit voorzorg naar hem toe. Je lijf heeft immers ook onderhoud nodig. Een tevreden klant.

Onlangs heb ik een zeer goede massagebehandeling gehad bij Peter. M'n nek zat al weken vast en na 1 behandeling was het al een stuk meer ontspannen. Na 3 behandelingen heb ik nu weer een ontspannen nek, en kan alles weer doen, heelijk, bedankt!! groetjes Marian

Reactie toevoegen