Docenten

Peter Haisma heeft Massageopleiding Apeldoorn opgericht in 2012. Na jaren te hebben gewerkt in het onderwijs als sportdocent en docent medische vakken heeft hij zijn passie gevonden in het geven van massagelessen en -behandelingen. ‘Het is geweldig om lessen over massage en het menselijk lichaam te geven aan enthousiaste en gemotiveerde cursisten. En dat in mijn eigen opleidingscentrum’.

Ervaren en inspirerende docenten

Gedurende de jaren is het cursusaanbod uitgebreid en daarmee ook het docententeam. Onze docenten zijn allen erg gemotiveerd en staan in hun kracht als ze kunnen vertellen over hun specialisme. Prachtige ervaren mensen die hun vak verstaan. Ons motto is dat we iedereen willen verrijken met onze kennis en enthousiast maken voor het mooie massagevak, zodat iedereen blij ons opleidingscentrum verlaat.

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op, wij helpen je graag. Contact met ons opnemen kan via de telefoon, whatsapp of het contactformulier.

We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers en stagiair(e)s.

Het docententeam

Foto-Peter-Haisma

Peter Haisma

Peter is hoofddocent en geeft de meeste massagecursussen. Hij is jaren als sportdocent werkzaam geweest en enkele jaren geleden gestopt om zich fulltime te richten op het opleidingscentrum. Massage en lesgeven is zijn passie en met veel aandacht wil hij dan ook graag alles uitleggen over de theorie of technieken van de massage. Peter heeft veel ervaring, is rustig en legt duidelijk uit. Hij kan je zo mooi inspireren dat je graag nog meer wilt leren.

Foto-Martijn-van-der-Roest

Martijn van der Roest

Martijn is sportdocent op een MBO school. Naast zijn werk als sportdocent geeft hij met name les aan de groep sportmasseurs en is hij verder gespecialiseerd in Medical Taping, waar hij ook cursus in geeft. Martijn is een rustige bekwame docent en heeft veel aandacht voor de cursist. Het is prettig om les van hem te krijgen.

Foto-Marieke-van-de-Vlag

Marieke van de Vlag

Marieke is een nieuwe docente bij ons en gaat zich specialiseren in de hotstonemassage. Zij geeft deze cursus en geeft ook hotstonemassage behandelingen bij haar thuis of op locatie. Ook volgt ze momenteel de opleiding sportmassage. Marieke is een open en gezellige docente die van alles wil leren en overdragen aan haar cursisten.

Foto-Esther-Hagen

Esther Hagen

Esther is wellnessmasseuse en is in 2013 haar eigen massagepraktijk gestart. Daarna heeft ze ook de opleiding voetreflextherapeute gevolgd als specialisatie voor haar eigen praktijk. Zij richt zich vooral op om juist stress te behandelen met massage en voetreflextherapie. Dit gaat ze cursisten ook leren in de cursus voetreflexmassage, waarvan zij de docent is. Zij kan je verreiken met haar ervaringen en geeft les vanuit rust en passie.

Foto-Tjarda-van-Dijk

Tjarda van Dijk

Tjarda is sportmasseuse en heeft veel massagecursussen gevolgd. Zij kent daarom veel specialiteiten van massages en geeft zelf ook regelmatig behandelingen. Zij is allround docent en assisteert bij verschillende wellnesscursussen als dat nodig is. Zij is een enthousiaste docent die alle aandacht voor je heeft.

Foto-Martijn-Geertsma

Martijn Geertsma

Martijn geeft de EHBO lessen voor de opleiding sportmassage en geeft de
cursus AED en reanimatie. Martijn is een enthousiaste docent die duidelijke uitleg geeft en je meeneemt met zijn inspirerende lessen. Hij heeft zijn eigen bedrijf in training, coaching en outdooractiviteiten en is daarnaast werkzaam als sportdocent in het MBO onderwijs.

  • Persoonlijke benadering
  • Goede kwaliteit
  • Scherpe prijs
  • Online instructievideo's