Over ons

Massageopleiding Apeldoorn is in 2012 ontstaan. Uit passie voor de sport, medische vakken en massage is Peter Haisma (eigenaar en cursusleider), toen met de opleiding sportmassage begonnen.

Erkend opleidingscentrum

Peter is van huis uit sportdocent en gaf op het MBO ook al les in medische vakken en sportmassage. En omdat het lesgeven in massage zo ontzettend leuk is en er zoveel positieve reacties kwamen, is het cursusaanbod al snel uitgebreid met ontspanningsmassage, wellnessmassage, medical taping en andere cursussen. Van begin af aan wilden we goede kwaliteit leveren en zijn we inmiddels ook gecertificeerd. We zijn de laatste jaren uitgegroeid tot een erkend opleidingscentrum voor veel massagecursussen en massageopleidingen voor de hele regio. Je kunt zelfs de route tot massagetherapeut bij ons volgen.

Ervaren en inspirerende docenten

We werken met een groep ervaren en inspirerende docenten die het mooi vinden om hun passie voor massage uit te dragen. Elke cursus of opleiding wordt afgesloten met een certificaat of diploma. Voor de opleidingen wellness- en sportmassage en de ‘master’ opleidingen, werken we samen met de bond en beroepsvereniging om goede kwaliteit en officiële erkenning te waarborgen.

Persoonlijke aandacht

Wij streven naar heldere en duidelijke informatieverstrekking. Daarnaast vinden we het belangrijk dat elke cursist zich bij ons thuis voelt. We geven elke cursist persoonlijke aandacht, zodat hij of zij zich zo goed mogelijk gezien en gehoord voelt.

Kennismakingsgesprek

Mocht je meer willen weten of heb je vragen, maak dan gerust een afspraak voor een gesprek. Een goede voorlichting is erg belangrijk, dus of je nu van baan wilt switchen of een massagepraktijk wilt starten, of een leuke hobby zoekt. Je kunt met jouw vragen bij ons terecht. Neem contact op, we helpen je graag!

Bedrijfsvideo

Waarom kiezen voor
Massageopleiding Apeldoorn?

  • Persoonlijke benadering
  • Goede kwaliteit
  • Scherpe prijs
  • Online instructievideo's

Keurmerken

CRKBO Instellingsbb beeldmerk

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op, wij helpen je graag. Contact met ons opnemen kan via de telefoon, whatsapp of het contactformulier.

Foto Reviews 2 crop mobiel

Reviews van cursisten

Onlangs de opleiding sportmassage met succes afgerond, mede door de begeleiding van Peter en Martijn! Ik vond met name de relaxte en heldere, duidelijke manier van lesgeven erg prettig. De toegevoegde PowerPoint presentaties, met aanvulling van het lesmateriaal, hebben zeker tot een (letterlijk) geslaagd resultaat geleid! Dus voor mij is dit opleidingscentrum zeker een aanrader!

Remko - Opleiding sportmassage