Bondsopleidingen

Dit zijn de 2 langere (bonds)opleidingen (en bijscholing) waarin je wordt opgeleid tot professioneel masseur. De opleiding wordt afgerond met een bondsdiploma.

Opleiding-sportmassage

Opleiding sportmassage

Massage is een prachtig vak en ook de theorie van het menselijk lichaam is zeer boeiend. In deze mooie opleiding leer je naast de theorie goed te masseren en bandages en tapings aan te brengen om straks sporters of andere cliënten te helpen.

Opleiding-wellnessmassage

Opleiding wellnessmassage

Met de opleiding wellnessmasseur leer je alle kneepjes van het massagevak. Na het afronden van deze opleiding ben je in staat om te denken en handelen als wellnessmasseur. Je kunt gaan werken als masseur bij een sportvereniging, in een eigen praktijk, in een saunacomplex of schoonheidssalon. Ook kun je verder specialiseren tot massagetherapeut.

Bijscholing-sportmassage

Bijscholingen sportmassage

De bedoeling van de bijscholing is om je licentie weer te verlengen. Hiervoor gaan we weer een stuk theorie en praktijk herhalen en opfrissen en worden nieuwe inzichten aangereikt. We gaan oefenen met elkaar en ontmoeten weer oude bekenden.

Bijscholing-wellnessmassage

Bijscholingen wellnessmassage

De bedoeling van de bijscholing is om je licentie weer te verlengen. We gaan naast de theoretische les ook weer veel masseren, herhalen en opfrissen en er worden nieuwe inzichten aangereikt. We gaan oefenen met elkaar en ontmoeten weer oude bekenden.

  • Persoonlijke benadering
  • Goede kwaliteit
  • Scherpe prijs
  • Online instructievideo's