Vervolgcursus voetreflexmassage

  • Persoonlijke benadering
  • Goede kwaliteit
  • Scherpe prijs
  • Online instructievideo's

Dit is de vervolgcursus voetreflexmassage en wordt gegeven op 3 dagdelen (staat aangegeven in het groene vlak bij de cursus informatie). Waar de basiscursus leert hoe je iemand een totale anti-stress behandeling kunt geven middels speciale massage drukpunten op de voeten leer je in de vervolgcursus om meerdere klachten te behandelen.

Vervolgcursus voetreflexmassage

De vervolgcursus voetreflexmassage wordt dit jaar op 3 dagdelen gegeven. Met deze cursus leer je in les 1 hoe je  iemand gericht kan behandelen met hoofdpijnklachten ,  in les 2 leer je om spijsverteringsklachten te behandelen en  in les 3 leer je meer over voetdiagnostiek en leer je elkaars voeten “lezen”.

Als je de vervolgcursus wilt volgen moet je wel eerst de beginnerscursus hebben gevolgd. Aan het begin van de cursus starten we eerst met een stukje theorie. Daarna wordt de praktijk voorgedaan en gaan we oefenen op elkaar. Zodoende leer je en ervaar je ook zelf wat de massage met je doet.  Halverwege de cursusavond is er een koffie/thee pauze .

Wat leer je tijdens de vervolgcursus ;

Les 1:

Theorie over hoofdpijnklachten. Praktijk: een voetreflex massage geven  om gericht hoofdpijn klachten te behandelen.

Les 2:

Theorie over spijsverteringsklachten . Praktijk: een voetreflexmassage geven  om gericht spijsverteringsklachten te behandelen. Zoals obstipatie, darmklachten, maagklachten enz.

Les 3:

Theorie  over voetdiagnostiek. Kijken naar de voeten en naar de reflexzones op de voet. Welke informatie geeft de voet.  Praktijk: elkaars voeten “lezen” en een voetreflexmassage geven, gericht op de reflexzones en bepaalde klachten van de klant.

Lesmateriaal

Je ontvangt bij aanvang van de cursus een inlogcode waarmee je kunt inloggen op onze site op het beveiligde gedeelte. Daar kun je al het lesmateriaal van de cursus zien zoals de cursusreader, de lesplanning en de instructievideo’s van alle praktijklessen.

Certificaat

Na het volgen van deze cursus ontvang je het certificaat vervolgcursus voetreflexmassage.

Kosten en inschrijven

De kosten voor de cursus en de cursusdata staan in het groene kader rechts. Neem een cursist mee en ontvang 25 euro korting op je cursusgeld! Om in te schrijven voor deze cursus klik je op de groene button hieronder:

Cursus informatie

Naam: Vervolgcursus voetreflexmassage
Aantal bijeenkomsten: 3 dagdelen

Kosten:

225.00
Diploma: Na het volgen van deze cursus ontvang je het certificaat vervolgcursus voetreflexmassage.
Locatie: Kayersdijk 39, 7332 AH Apeldoorn
Tijdstip: 10.00 - 13.00

Startdatum:

zaterdag 11 mei 2024
Data bijeenkomsten:
zaterdag 11 mei 2024
zaterdag 18 mei 2024
zaterdag 25 mei 2024

Cursus impressie

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op, wij helpen je graag. Contact met ons opnemen kan via de telefoon, whatsapp of het contactformulier.

Foto Reviews 2 crop mobiel

Reviews van cursisten

Onlangs de opleiding sportmassage met succes afgerond, mede door de begeleiding van Peter en Martijn! Ik vond met name de relaxte en heldere, duidelijke manier van lesgeven erg prettig. De toegevoegde PowerPoint presentaties, met aanvulling van het lesmateriaal, hebben zeker tot een (letterlijk) geslaagd resultaat geleid! Dus voor mij is dit opleidingscentrum zeker een aanrader!

Remko - Opleiding sportmassage

Veel gestelde vragen

In onderstaande rubrieken vindt je antwoorden op veelvoorkomende vragen. Staat je vraag er niet bij? Neem contact met ons op.

Allereerst ontvang je na je inschrijving eerst een automatisch bericht dat je bent ingeschreven. Daarna ontvang je ook van ons opleidingscentrum nog een persoonlijk bericht dat we je op de deelnemerslijst hebben geplaatst. Daarna ontvang je 1 a 2 weken voordat de cursus begint een welkoms mail met alle informatie en hoe je kan betalen voor de cursus.

In principe niet. Alleen is de opleiding sportmassage best pittig dus als je moeite hebt met leren, en je zou deze opleiding willen doen, zou het verstandig zijn om even met ons te overleggen.

Onze cursussen zijn allen erkend en je krijgt van alle cursussen een certificaat. Van de opleidingen en Masteropleidingen ontvang je na je examen zelfs een bondsdiploma.

Ongeveer 2 weken voor de start van elke cursus/opleiding ontvang je een mail met informatie. Ook t.a.v. de betaling, dus die betaal je dan. Voor de grotere opleidingen sportmassage en wellnessmassage mag je in termijnen betalen. Overleg dat even met ons.

Vaak wel, maar overleg/bel zelf even met de belastingdienst hoe dit in jouw specifieke geval is.

We oefenen tijdens de cursus altijd op elkaar. Dus je hoeft in principe geen model mee te nemen. Soms zijn er situaties dat het zinvol is om toch een keer een model mee te nemen. Maar dat bespreekt de docent dan van tevoren af met de groep.

Ja dat is mogelijk. We kunnen elke cursus op maat maken en afstemmen op jouw wensen. Ook kunnen we een massagecursus op locatie (thuis of bij een bedrijf) komen geven. Overleg met ons voor de mogelijkheden.

Staat je vraag er niet bij?

Neem contact met ons op, wij helpen je graag. Contact met ons opnemen kan via de telefoon, whatsapp of het contactformulier.

Waarom kiezen voor
Massageopleiding Apeldoorn?

  • Persoonlijke benadering
  • Goede kwaliteit
  • Scherpe prijs
  • Online instructievideo's