• Persoonlijke benadering
  • Goede kwaliteit
  • Scherpe prijs
  • Online instructievideo's

De basiscursus Thaise massage bestaat uit 3 cursusavonden, waarbij we de laatste avond ook een echte Thaise maaltijd met elkaar gaan eten. In de cursus leer je iets over Thailand en vooral over de Thaise massage die zijn oorsprong kent bij de Boeddhistische monniken.

Cursus Thaise massage

In deze cursus leer je de specifieke Thaise massage handgrepen en uitgangshoudingen toepassen die zo kenmerkend zijn voor de traditionele Thaise massage. Het zijn veel drukpunt massage technieken die uitgevoerd worden op de meridiaanlijnen van het lichaam. Ook leer je bijzondere rek- en flex-technieken toe te passen om het lichaam en gewrichten losser en soepeler te maken wat bijdraagt aan het welzijn van de klant. Deze authentieke Thaise massagetechnieken worden normaal gesproken op de mat op de grond gegeven. Zo doen we dat ook op de cursus. Maar als u liever op de massagetafel werkt dan is dat ook mogelijk.

De cursusavonden

Op de cursusavonden, waarbij er oosterse thee en oosterse muziek is voor de sfeer, leer je heel concreet de Thaise massagetechnieken kennen, zowel door het te voelen als door het op een ander toe te passen. Je ontvangt een reader met informatie over de Thaise massage en alle technieken zijn hierin beschreven. Een leuke en zeer leerzame cursus! De week voor of na de cursus Thaise massage wordt ook de cursus oosterse wellnessmassage gegeven. Dit is in tegenstelling tot de Thaise massagetechnieken wel een massage met olie en is een mooie aanvulling op de Thaise cursus. Op deze avond leer je een uiterst ontspannende massagebehandeling te geven, waarbij er ook meer olie wordt gebruikt wat ontspanning in de hand werkt. De technieken zijn heel symmetrisch en verfijnd en worden vaak met 2 handen en/of met de onderarmen gegeven. Een heerlijke massage om te krijgen maar ook om te geven. Een echte aanrader dus.

Lesmateriaal

Je ontvangt bij aanvang van de cursus een inlogcode waarmee je kunt inloggen op onze site op het beveiligde gedeelte. Daar kun je al het lesmateriaal van de cursus zien zoals de cursusreader, de lesplanning en de instructievideo’s van alle praktijklessen.

Certificaat

Na het volgen van deze cursus ontvang je het certificaat Thaise massage.

Kosten en inschrijven

De kosten voor de cursus en de cursusdata staan in het groene kader rechts. Neem ook een cursist mee en ontvang korting op je cursusgeld! Om in te schrijven voor deze cursus klik je op de groene button hieronder:

Cursus informatie

Naam: Thaise massage
Aantal bijeenkomsten: 3 avonden

Kosten:

245
Diploma: Na het volgen van deze cursus ontvang je het certificaat Thaise massage.
Locatie: Kayersdijk 39, 7332 AH Apeldoorn
Tijdstip: 19.00 - 22.00 uur

Startdatum:

woensdag 10 april 2024
Data bijeenkomsten:
woensdag 10 april 2024
woensdag 17 april 2024
woensdag 24 april 2024

Cursus impressie

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op, wij helpen je graag. Contact met ons opnemen kan via de telefoon, whatsapp of het contactformulier.

Foto Reviews 2 crop mobiel

Reviews van cursisten

Onlangs de opleiding sportmassage met succes afgerond, mede door de begeleiding van Peter en Martijn! Ik vond met name de relaxte en heldere, duidelijke manier van lesgeven erg prettig. De toegevoegde PowerPoint presentaties, met aanvulling van het lesmateriaal, hebben zeker tot een (letterlijk) geslaagd resultaat geleid! Dus voor mij is dit opleidingscentrum zeker een aanrader!

Remko - Opleiding sportmassage

Veel gestelde vragen

In onderstaande rubrieken vindt je antwoorden op veelvoorkomende vragen. Staat je vraag er niet bij? Neem contact met ons op.

Allereerst ontvang je na je inschrijving eerst een automatisch bericht dat je bent ingeschreven. Daarna ontvang je ook van ons opleidingscentrum nog een persoonlijk bericht dat we je op de deelnemerslijst hebben geplaatst. Daarna ontvang je 1 a 2 weken voordat de cursus begint een welkoms mail met alle informatie en hoe je kan betalen voor de cursus.

In principe niet. Alleen is de opleiding sportmassage best pittig dus als je moeite hebt met leren, en je zou deze opleiding willen doen, zou het verstandig zijn om even met ons te overleggen.

Onze cursussen zijn allen erkend en je krijgt van alle cursussen een certificaat. Van de opleidingen en Masteropleidingen ontvang je na je examen zelfs een bondsdiploma.

Ongeveer 2 weken voor de start van elke cursus/opleiding ontvang je een mail met informatie. Ook t.a.v. de betaling, dus die betaal je dan. Voor de grotere opleidingen sportmassage en wellnessmassage mag je in termijnen betalen. Overleg dat even met ons.

Vaak wel, maar overleg/bel zelf even met de belastingdienst hoe dit in jouw specifieke geval is.

We oefenen tijdens de cursus altijd op elkaar. Dus je hoeft in principe geen model mee te nemen. Soms zijn er situaties dat het zinvol is om toch een keer een model mee te nemen. Maar dat bespreekt de docent dan van tevoren af met de groep.

Ja dat is mogelijk. We kunnen elke cursus op maat maken en afstemmen op jouw wensen. Ook kunnen we een massagecursus op locatie (thuis of bij een bedrijf) komen geven. Overleg met ons voor de mogelijkheden.

Staat je vraag er niet bij?

Neem contact met ons op, wij helpen je graag. Contact met ons opnemen kan via de telefoon, whatsapp of het contactformulier.

Waarom kiezen voor
Massageopleiding Apeldoorn?

  • Persoonlijke benadering
  • Goede kwaliteit
  • Scherpe prijs
  • Online instructievideo's