• Persoonlijke benadering
  • Goede kwaliteit
  • Scherpe prijs
  • Online instructievideo's

Stoelmassage is een van de meest populaire massagevormen. Met deze mooie cursus stoelmassage leer je in 2 avonden (of middag en avond) hoe je zelfstandig iemand een massagebehandeling kan geven op de stoel. Vooral voor spierpijn in rug, schouders of nek is de stoelmassage een efficiënte behandelmethode.

Cursus stoelmassage

De behandeling wordt over de (lichte) kleding gegeven waardoor het makkelijk toegepast kan worden. Een behandeling op de massagestoel is kort en effectief, waardoor je het al gauw kan toepassen. Je klant hoeft dus geen kleding uit en op tafel. Daarom is deze vorm van massage ook bij uitstek geschikt om bij bedrijven te geven. Je kunt daar mensen een korte en krachtige behandeling geven, zonder dat zij kleding uit te hoeven doen. Hier liggen dus mooie kansen om je klantenbestand op te bouwen. Juist bij bedrijven waar mensen veel zitten of eenzijdig bewegen is het een ideale kans om massages te geven om mensen te laten ontspannen en om evt. klachten te voorkomen.

In de cursus worden vele technieken geleerd om iemand een goede behandeling te kunnen geven. Er is ook aandacht voor de anamnese vooraf en de anatomie van de spieren in rug schouders en nek. Ook worden de contra-indicatiesbesproken.

Stoelmassage in de praktijk

Stoelmassage kun je dus thuis, in je praktijk of bij bedrijven toepassen. De client kan even loskomen van de drukte en weer zijn eigen lijf voelen. Bewust worden van je lijf en connectie maken met je denken en aanraking van de masseur, geeft mensen een goed en ontspannen gevoel. Het evenwicht tussen hoofd en lichaam herstelt zich weer. En de spanningen in de rug of nek worden weggemasseerd tijdens de massage.

Lesmateriaal

Je ontvangt bij aanvang van de cursus een inlogcode waarmee je kunt inloggen op onze site op het beveiligde gedeelte. Daar kun je al het lesmateriaal van de cursus zien zoals de cursusreader, de lesplanning en de instructievideo’s van alle praktijklessen.

Certificaat

Na het volgen van deze cursus ontvang je het certificaat stoelmassage.

Kosten en inschrijven

De kosten voor de cursus en de cursusdata staan in het groene kader rechts. Neem een cursist mee en ontvang 25 euro korting op je cursusgeld! Om in te schrijven voor deze cursus klik je op de groene button hieronder

Cursus informatie

Naam: Stoelmassage
Aantal bijeenkomsten: 2 dagdelen/avonden

Kosten:

195.00
Diploma: Na het volgen van deze cursus ontvang je het certificaat stoelmassage.
Locatie: Kayersdijk 39, 7332 AH Apeldoorn
Tijdstip: 17.00 - 21.30 uur

Startdatum:

dinsdag 4 juni 2024
Data bijeenkomsten:
dinsdag 4 juni 2024

Cursus impressie

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op, wij helpen je graag. Contact met ons opnemen kan via de telefoon, whatsapp of het contactformulier.

Foto Reviews 2 crop mobiel

Reviews van cursisten

Onlangs de opleiding sportmassage met succes afgerond, mede door de begeleiding van Peter en Martijn! Ik vond met name de relaxte en heldere, duidelijke manier van lesgeven erg prettig. De toegevoegde PowerPoint presentaties, met aanvulling van het lesmateriaal, hebben zeker tot een (letterlijk) geslaagd resultaat geleid! Dus voor mij is dit opleidingscentrum zeker een aanrader!

Remko - Opleiding sportmassage

Veel gestelde vragen

In onderstaande rubrieken vindt je antwoorden op veelvoorkomende vragen. Staat je vraag er niet bij? Neem contact met ons op.

Allereerst ontvang je na je inschrijving eerst een automatisch bericht dat je bent ingeschreven. Daarna ontvang je ook van ons opleidingscentrum nog een persoonlijk bericht dat we je op de deelnemerslijst hebben geplaatst. Daarna ontvang je 1 a 2 weken voordat de cursus begint een welkoms mail met alle informatie en hoe je kan betalen voor de cursus.

In principe niet. Alleen is de opleiding sportmassage best pittig dus als je moeite hebt met leren, en je zou deze opleiding willen doen, zou het verstandig zijn om even met ons te overleggen.

Onze cursussen zijn allen erkend en je krijgt van alle cursussen een certificaat. Van de opleidingen en Masteropleidingen ontvang je na je examen zelfs een bondsdiploma.

Ongeveer 2 weken voor de start van elke cursus/opleiding ontvang je een mail met informatie. Ook t.a.v. de betaling, dus die betaal je dan. Voor de grotere opleidingen sportmassage en wellnessmassage mag je in termijnen betalen. Overleg dat even met ons.

Vaak wel, maar overleg/bel zelf even met de belastingdienst hoe dit in jouw specifieke geval is.

We oefenen tijdens de cursus altijd op elkaar. Dus je hoeft in principe geen model mee te nemen. Soms zijn er situaties dat het zinvol is om toch een keer een model mee te nemen. Maar dat bespreekt de docent dan van tevoren af met de groep.

Ja dat is mogelijk. We kunnen elke cursus op maat maken en afstemmen op jouw wensen. Ook kunnen we een massagecursus op locatie (thuis of bij een bedrijf) komen geven. Overleg met ons voor de mogelijkheden.

Staat je vraag er niet bij?

Neem contact met ons op, wij helpen je graag. Contact met ons opnemen kan via de telefoon, whatsapp of het contactformulier.

Waarom kiezen voor
Massageopleiding Apeldoorn?

  • Persoonlijke benadering
  • Goede kwaliteit
  • Scherpe prijs
  • Online instructievideo's