Oosterse wellnessmassage

  • Persoonlijke benadering
  • Goede kwaliteit
  • Scherpe prijs
  • Online instructievideo's

Deze mooie korte cursus bestaat uit 2 cursus (avonden). Op de eerste cursusavond leer je het bovenlichaam te masseren, dus de rug, schouders, nek, het bekken en de armen. Op de tweede cursusavond leer je de massagetechnieken voor het onderlichaam, dus de benen aan beide kanten en de voeten.

Cursus oosterse wellnessmassage

In de cursus oosterse wellnessmassage leer je om een heerlijke wellnessmassage te geven aan mensen. De technieken die we hier gebruiken zijn nieuw en afgeleid van oosterse en westerse wellnesstechnieken. De essentie is dat deze technieken vloeiend, rustig en vaak symetrisch worden uitgevoerd met beide handen. Ook leer je massagetechnieken waarbij de beiden handen een soort van 1 grote hand vormen. Dit voelt heel goed aan voor de klant. Ook leer je technieken om met de onderarmen te masseren. Kortom, met deze speciale massagetechnieken creëer je een extra ontspanning bij de klant. De technieken worden uitgevoerd op zachte wijze en met veel olie, met de onderarmen, handen, duim- en pinkmuis en vingers op verschillende wijzen.

Prachtige aanvulling op andere cursussen

De cursus oosterse wellnessmassage is een heel mooi vervolg op de cursussen ontspanningsmassage (basis), ontspanningsmassage (vervolg) of Thaise massage, Met deze cursus wordt je nog extra toegerust met speciale massagetechnieken bij uitstek geschikt voor ontspanning. Voor sommige klanten en in sommige situaties zijn deze technieken geweldig om toe te passen. Je bent verzekerd van een ontspannen en zeer tevreden klant na het geven van deze massage. De cursus bestaat dus uit 2 cursus avonden. Als er behoefte is kan deze cursus ook overdag gegeven worden.

Lesmateriaal

Je ontvangt bij aanvang van de cursus een inlogcode waarmee je kunt inloggen op onze site op het beveiligde gedeelte. Daar kun je al het lesmateriaal van de cursus zien zoals de cursusreader, de lesplanning en de instructievideo’s van alle praktijklessen.

Certificaat

Na het volgen van deze cursus ontvang je het certificaat oosterse wellnessmassage.

Kosten en inschrijven

De kosten voor de cursus en de cursusdata staan in het kader. Neem een cursist mee en ontvang korting op je cursusgeld! Om in te schrijven voor deze cursus klik je op de groene button hieronder:

Cursus informatie

Naam: Oosterse wellnessmassage
Aantal bijeenkomsten: 2 avonden

Kosten:

175.00
Diploma: Na het volgen van deze cursus ontvang je het certificaat oosterse wellnessmassage.
Locatie: Kayersdijk 39, 7332 AH Apeldoorn
Tijdstip: 19.00 - 22.00 uur

Startdatum:

dinsdag 9 januari 2024
Data bijeenkomsten:
dinsdag 9 januari 2024
dinsdag 16 januari 2024

Cursus impressie

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op, wij helpen je graag. Contact met ons opnemen kan via de telefoon, whatsapp of het contactformulier.

Foto Reviews 2 crop mobiel

Reviews van cursisten

Onlangs de opleiding sportmassage met succes afgerond, mede door de begeleiding van Peter en Martijn! Ik vond met name de relaxte en heldere, duidelijke manier van lesgeven erg prettig. De toegevoegde PowerPoint presentaties, met aanvulling van het lesmateriaal, hebben zeker tot een (letterlijk) geslaagd resultaat geleid! Dus voor mij is dit opleidingscentrum zeker een aanrader!

Remko - Opleiding sportmassage

Veel gestelde vragen

In onderstaande rubrieken vindt je antwoorden op veelvoorkomende vragen. Staat je vraag er niet bij? Neem contact met ons op.

Allereerst ontvang je na je inschrijving eerst een automatisch bericht dat je bent ingeschreven. Daarna ontvang je ook van ons opleidingscentrum nog een persoonlijk bericht dat we je op de deelnemerslijst hebben geplaatst. Daarna ontvang je 1 a 2 weken voordat de cursus begint een welkoms mail met alle informatie en hoe je kan betalen voor de cursus.

In principe niet. Alleen is de opleiding sportmassage best pittig dus als je moeite hebt met leren, en je zou deze opleiding willen doen, zou het verstandig zijn om even met ons te overleggen.

Onze cursussen zijn allen erkend en je krijgt van alle cursussen een certificaat. Van de opleidingen en Masteropleidingen ontvang je na je examen zelfs een bondsdiploma.

Ongeveer 2 weken voor de start van elke cursus/opleiding ontvang je een mail met informatie. Ook t.a.v. de betaling, dus die betaal je dan. Voor de grotere opleidingen sportmassage en wellnessmassage mag je in termijnen betalen. Overleg dat even met ons.

Vaak wel, maar overleg/bel zelf even met de belastingdienst hoe dit in jouw specifieke geval is.

We oefenen tijdens de cursus altijd op elkaar. Dus je hoeft in principe geen model mee te nemen. Soms zijn er situaties dat het zinvol is om toch een keer een model mee te nemen. Maar dat bespreekt de docent dan van tevoren af met de groep.

Ja dat is mogelijk. We kunnen elke cursus op maat maken en afstemmen op jouw wensen. Ook kunnen we een massagecursus op locatie (thuis of bij een bedrijf) komen geven. Overleg met ons voor de mogelijkheden.

Staat je vraag er niet bij?

Neem contact met ons op, wij helpen je graag. Contact met ons opnemen kan via de telefoon, whatsapp of het contactformulier.

Waarom kiezen voor
Massageopleiding Apeldoorn?

  • Persoonlijke benadering
  • Goede kwaliteit
  • Scherpe prijs
  • Online instructievideo's