Ontspanningsmassage (vervolg)

  • Persoonlijke benadering
  • Goede kwaliteit
  • Scherpe prijs
  • Online instructievideo's

Deze cursus is een vervolg op de basiscursus ontspanningsmassage. Met deze vervolgcursus ontspanningsmassage gaan we dieper in op de massagetechnieken. Je leert in deze cursus nog veel meer verschillende technieken dan de basiscursus.

Vervolgcursus ontspanningsmassage

Naast meer effleurages zal er ook aandacht zijn voor het intimiterend drukken, petrisages en fricties en voor massage van armen en handen en gezichtsmassage. Er wordt ook wat aandacht besteedt aanbepaalde blessures en hoe je die meeneemt en aandacht geeft in de massagebehandeling. In de vervolgcursus is er ook meer les over de anatomie. Je leert de grote spieren kennen en hun verloop, zodat je beter weet wat en waar je moet gaan masseren. Zo komt theorie en praktijk dichter bij elkaar.

Wat leer je tijdens de cursus

Ook deze vervolgcursus is een echte praktijkcursus waarin je leert hoe je iemand goed moet masseren ook met lichte klachten. Je leert hoe dat op verschillende manieren kan en hoe je iemand goed kan laten ontspannen met een massage. Je leert hoe je stijve spieren los kunt masseren en spierknopen moet behandelen. De vervolgcursus sluit je af met een praktijk-examen en je ontvangt bij goed resultaat het diploma ontspanningsmassage. Je kunt er dan mee werken in sportverenigingen of wellnessbedrijven, of mogelijk iets voor jezelf beginnen.

Lesmateriaal

Je ontvangt bij aanvang van de cursus een inlogcode waarmee je kunt inloggen op onze site op het beveiligde gedeelte. Daar kun je al het lesmateriaal van de cursus zien zoals de cursusreader, de lesplanning, en de video-instructie films van alle praktijklessen.

Diploma

Na het volgen van deze vervolgcursus doe je de laatste les een kort praktijkexamen. De docent beoordeelt dit en bij voldoende resultaat ontvangt je het diploma ontspanningsmassage.

Kosten en inschrijven

De kosten voor de cursus en de cursusdata staan in het groene kader rechts. Neem een cursist mee en ontvang 25 euro korting op je cursusgeld!

Om in te schrijven voor deze cursus klik je op de groene button hieronder:

Cursus informatie

Naam: Ontspanningsmassage (vervolg)
Aantal bijeenkomsten: 7 avonden

Kosten:

325
Diploma: Na het volgen van deze vervolgcursus doe je praktijkexamen. Bij voldoende resultaat ontvangt je het diploma ontspanningsmassage.
Locatie: Kayersdijk 39, 7332 AH Apeldoorn
Tijdstip: 19.00 - 22.00 uur

Startdatum:

dinsdag 9 april 2024
Data bijeenkomsten:
dinsdag 9 april 2024
dinsdag 16 april 2024
dinsdag 23 april 2024
dinsdag 30 april 2024
dinsdag 7 mei 2024
dinsdag 14 mei 2024
dinsdag 21 mei 2024

Startdatum

dinsdag 22 oktober 2024
Data bijeenkomsten
dinsdag 22 oktober 2024
dinsdag 29 oktober 2024
dinsdag 5 november 2024
dinsdag 12 november 2024
dinsdag 19 november 2024
dinsdag 26 november 2024
dinsdag 3 december 2024

Cursus impressie

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op, wij helpen je graag. Contact met ons opnemen kan via de telefoon, whatsapp of het contactformulier.

Foto Reviews 2 crop mobiel

Reviews van cursisten

Onlangs de opleiding sportmassage met succes afgerond, mede door de begeleiding van Peter en Martijn! Ik vond met name de relaxte en heldere, duidelijke manier van lesgeven erg prettig. De toegevoegde PowerPoint presentaties, met aanvulling van het lesmateriaal, hebben zeker tot een (letterlijk) geslaagd resultaat geleid! Dus voor mij is dit opleidingscentrum zeker een aanrader!

Remko - Opleiding sportmassage

Veel gestelde vragen

In onderstaande rubrieken vindt je antwoorden op veelvoorkomende vragen. Staat je vraag er niet bij? Neem contact met ons op.

Allereerst ontvang je na je inschrijving eerst een automatisch bericht dat je bent ingeschreven. Daarna ontvang je ook van ons opleidingscentrum nog een persoonlijk bericht dat we je op de deelnemerslijst hebben geplaatst. Daarna ontvang je 1 a 2 weken voordat de cursus begint een welkoms mail met alle informatie en hoe je kan betalen voor de cursus.

In principe niet. Alleen is de opleiding sportmassage best pittig dus als je moeite hebt met leren, en je zou deze opleiding willen doen, zou het verstandig zijn om even met ons te overleggen.

Onze cursussen zijn allen erkend en je krijgt van alle cursussen een certificaat. Van de opleidingen en Masteropleidingen ontvang je na je examen zelfs een bondsdiploma.

Ongeveer 2 weken voor de start van elke cursus/opleiding ontvang je een mail met informatie. Ook t.a.v. de betaling, dus die betaal je dan. Voor de grotere opleidingen sportmassage en wellnessmassage mag je in termijnen betalen. Overleg dat even met ons.

Vaak wel, maar overleg/bel zelf even met de belastingdienst hoe dit in jouw specifieke geval is.

We oefenen tijdens de cursus altijd op elkaar. Dus je hoeft in principe geen model mee te nemen. Soms zijn er situaties dat het zinvol is om toch een keer een model mee te nemen. Maar dat bespreekt de docent dan van tevoren af met de groep.

Ja dat is mogelijk. We kunnen elke cursus op maat maken en afstemmen op jouw wensen. Ook kunnen we een massagecursus op locatie (thuis of bij een bedrijf) komen geven. Overleg met ons voor de mogelijkheden.

Staat je vraag er niet bij?

Neem contact met ons op, wij helpen je graag. Contact met ons opnemen kan via de telefoon, whatsapp of het contactformulier.

Waarom kiezen voor
Massageopleiding Apeldoorn?

  • Persoonlijke benadering
  • Goede kwaliteit
  • Scherpe prijs
  • Online instructievideo's