cursus Hotstonemassage

  • Persoonlijke benadering
  • Goede kwaliteit
  • Scherpe prijs
  • Online instructievideo's

Hotstone massage is een heerlijke ontspannende massage met gladde warme vulkanische stenen. Deze manier van masseren is een mooie en effectieve manier om het lichaam heerlijk te kunnen laten ontspannen. Tijdens de massagebehandeling wordt gebruik gemaakt van het thermodynamische effect van de verwarmde stenen. Deze warmte dringt diep door in de spieren en botten, zodat je deze warmte ook echt ervaart.

Cursus hotstonemassage

Met deze hotstonemassage cursus leer je dus hoe je deze behandeling met hotstones moet geven. In enkele cursusavonden leer je hoe je met deze vulkanische stenen moet werken en welke technieken je hierbij kunt gebruiken. Ook leer je de contra-indicaties kennen waarbij je niet mag masseren. Je leert hoe je met de warme stenen gaat masseren en je leert hoe je gemasseerde delen kunt verwarmen door stenen er op te leggen en af te dekken zodat je weer andere delen kunt gaan masseren. Zo blijft de klant heerlijk warmen wordt tegelijkertijd gemasseerd. Kortom een leuke en leerzame cursus om je massagebehandelingen te kunnen uitbreiden. Voor sommige doelgroepen is de hotstone massage namelijk erg geschikt en ook in wellnesscentra’s en Spa’s worden deze behandelingen graag gegeven.

Lesmateriaal

Je ontvangt bij aanvang van de cursus een inlogcode waarmee je kunt inloggen op onze site op het beveiligde gedeelte. Daar kun je al het lesmateriaal van de cursus zien zoals de cursusreader, de lesplanning en de instructievideo’s van alle praktijklessen.

Certificaat

Na het volgen van deze cursus ontvang je het certificaat hotstonemassage.

Kosten en inschrijven

De kosten voor de cursus en de cursusdata staan in het groene kader rechts. Neem een cursist mee en ontvang 25 euro korting op je cursusgeld! Om in te schrijven voor deze cursus klik je op de groene button hieronder:

Cursus informatie

Naam: Hotstonemassage
Aantal bijeenkomsten: za ochtend

Kosten:

175
Diploma: Na het volgen van deze cursus ontvang je het certificaat hotstonemassage.
Locatie: Kayersdijk 39, 7332 AH Apeldoorn
Tijdstip: 09.30 - 13.30 uur

Startdatum:

zaterdag 13 april 2024
Data bijeenkomsten:
zaterdag 13 april 2024

Startdatum

zaterdag 30 november 2024
Data bijeenkomsten
zaterdag 30 november 2024

Cursus impressie

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op, wij helpen je graag. Contact met ons opnemen kan via de telefoon, whatsapp of het contactformulier.

Foto Reviews 2 crop mobiel

Reviews van cursisten

Onlangs de opleiding sportmassage met succes afgerond, mede door de begeleiding van Peter en Martijn! Ik vond met name de relaxte en heldere, duidelijke manier van lesgeven erg prettig. De toegevoegde PowerPoint presentaties, met aanvulling van het lesmateriaal, hebben zeker tot een (letterlijk) geslaagd resultaat geleid! Dus voor mij is dit opleidingscentrum zeker een aanrader!

Remko - Opleiding sportmassage

Veel gestelde vragen

In onderstaande rubrieken vindt je antwoorden op veelvoorkomende vragen. Staat je vraag er niet bij? Neem contact met ons op.

Allereerst ontvang je na je inschrijving eerst een automatisch bericht dat je bent ingeschreven. Daarna ontvang je ook van ons opleidingscentrum nog een persoonlijk bericht dat we je op de deelnemerslijst hebben geplaatst. Daarna ontvang je 1 a 2 weken voordat de cursus begint een welkoms mail met alle informatie en hoe je kan betalen voor de cursus.

In principe niet. Alleen is de opleiding sportmassage best pittig dus als je moeite hebt met leren, en je zou deze opleiding willen doen, zou het verstandig zijn om even met ons te overleggen.

Onze cursussen zijn allen erkend en je krijgt van alle cursussen een certificaat. Van de opleidingen en Masteropleidingen ontvang je na je examen zelfs een bondsdiploma.

Ongeveer 2 weken voor de start van elke cursus/opleiding ontvang je een mail met informatie. Ook t.a.v. de betaling, dus die betaal je dan. Voor de grotere opleidingen sportmassage en wellnessmassage mag je in termijnen betalen. Overleg dat even met ons.

Vaak wel, maar overleg/bel zelf even met de belastingdienst hoe dit in jouw specifieke geval is.

We oefenen tijdens de cursus altijd op elkaar. Dus je hoeft in principe geen model mee te nemen. Soms zijn er situaties dat het zinvol is om toch een keer een model mee te nemen. Maar dat bespreekt de docent dan van tevoren af met de groep.

Ja dat is mogelijk. We kunnen elke cursus op maat maken en afstemmen op jouw wensen. Ook kunnen we een massagecursus op locatie (thuis of bij een bedrijf) komen geven. Overleg met ons voor de mogelijkheden.

Staat je vraag er niet bij?

Neem contact met ons op, wij helpen je graag. Contact met ons opnemen kan via de telefoon, whatsapp of het contactformulier.

Waarom kiezen voor
Massageopleiding Apeldoorn?

  • Persoonlijke benadering
  • Goede kwaliteit
  • Scherpe prijs
  • Online instructievideo's