• Persoonlijke benadering
  • Goede kwaliteit
  • Scherpe prijs
  • Online instructievideo's

De cursus gezichtsmassage is een cursus waarin je de technieken leert om het gezicht, hoofdhuid en decolleté te masseren. De docent neemt je mee in deze andere wereld van verfijnde massage voor het gezicht. De technieken zijn natuurlijk anders dan de massagetechnieken op het lichaam. Het is ook heerlijk om zelf te ervaren dat gezichtsmassage echt ontspannen aanvoelt.

Cursus gezichtsmassage

In deze cursus leer je verfijnde technieken om hoofd, gezicht, hals, nek en decolleté te masseren. Het is een heerlijke cursus om verwend te worden en iemand anders te verwennen met deze specifieke gezichtsmassage die door een ervaren schoonheidsspecialiste gegeven zal worden. Het werkt zowel voor de ontvanger als de masseur erg ontspannen. In de cursus gezichtsmassage leer je veel technieken, waaronder ook hoofdhuidmassage en bindweefselmassage technieken. Alles bij elkaar leer je met deze cursus om een hele behandeling gezichtsmassage te geven van ongeveer 30 minuten. Ook leer je hoe je deze behandeling op moet bouwen en waar je vooral op moet letten. Ook leer je wat de contra-indicaties zijn waarbij je niet mag masseren. Na het volgen van deze cursus kun je daadwerkelijk iemand al een heerlijke gezichtsmassage geven. Voor deze cursus is er een cursusreader en videoinstructiefilm die de technieken mooi in beeld brengen. Een korte en gedegen cursus met veel informatie en praktijkles.

Lesmateriaal

Je ontvangt bij aanvang van de cursus een inlogcode waarmee je kunt inloggen op onze site op het beveiligde gedeelte. Daar kun je al het lesmateriaal van de cursus zien zoals de cursusreader en de instructievideo’s van alle praktijklessen. Een prachtig hulpmiddel om de technieken goed te bekijken en thuis te oefenen.

Certificaat

Na het volgen van deze cursus ontvang je het certificaat gezichtsmassage.

Kosten en inschrijven

De kosten voor de cursus en de cursusdata staan in het groene kader rechts. Neem een cursist mee en ontvang 25 euro korting op je cursusgeld! Om in te schrijven voor deze cursus klik je op de groene button hieronder:

Cursus informatie

Naam: Gezichtsmassage
Aantal bijeenkomsten: 2 avonden

Kosten:

160
Diploma: Na het volgen van deze cursus ontvang je het certificaat gezichtsmassage.
Locatie: Kayersdijk 39, 7332 AH Apeldoorn
Tijdstip: 19.00 - 22.00 uur

Startdatum:

dinsdag 26 november 2024
Data bijeenkomsten:
dinsdag 26 november 2024
dinsdag 10 december 2024

Startdatum

dinsdag 21 november 2023
Data bijeenkomsten
dinsdag 21 november 2023
maandag 4 december 2023

Cursus impressie

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op, wij helpen je graag. Contact met ons opnemen kan via de telefoon, whatsapp of het contactformulier.

Foto Reviews 2 crop mobiel

Reviews van cursisten

Onlangs de opleiding sportmassage met succes afgerond, mede door de begeleiding van Peter en Martijn! Ik vond met name de relaxte en heldere, duidelijke manier van lesgeven erg prettig. De toegevoegde PowerPoint presentaties, met aanvulling van het lesmateriaal, hebben zeker tot een (letterlijk) geslaagd resultaat geleid! Dus voor mij is dit opleidingscentrum zeker een aanrader!

Remko - Opleiding sportmassage

Veel gestelde vragen

In onderstaande rubrieken vindt je antwoorden op veelvoorkomende vragen. Staat je vraag er niet bij? Neem contact met ons op.

Allereerst ontvang je na je inschrijving eerst een automatisch bericht dat je bent ingeschreven. Daarna ontvang je ook van ons opleidingscentrum nog een persoonlijk bericht dat we je op de deelnemerslijst hebben geplaatst. Daarna ontvang je 1 a 2 weken voordat de cursus begint een welkoms mail met alle informatie en hoe je kan betalen voor de cursus.

In principe niet. Alleen is de opleiding sportmassage best pittig dus als je moeite hebt met leren, en je zou deze opleiding willen doen, zou het verstandig zijn om even met ons te overleggen.

Onze cursussen zijn allen erkend en je krijgt van alle cursussen een certificaat. Van de opleidingen en Masteropleidingen ontvang je na je examen zelfs een bondsdiploma.

Ongeveer 2 weken voor de start van elke cursus/opleiding ontvang je een mail met informatie. Ook t.a.v. de betaling, dus die betaal je dan. Voor de grotere opleidingen sportmassage en wellnessmassage mag je in termijnen betalen. Overleg dat even met ons.

Vaak wel, maar overleg/bel zelf even met de belastingdienst hoe dit in jouw specifieke geval is.

We oefenen tijdens de cursus altijd op elkaar. Dus je hoeft in principe geen model mee te nemen. Soms zijn er situaties dat het zinvol is om toch een keer een model mee te nemen. Maar dat bespreekt de docent dan van tevoren af met de groep.

Ja dat is mogelijk. We kunnen elke cursus op maat maken en afstemmen op jouw wensen. Ook kunnen we een massagecursus op locatie (thuis of bij een bedrijf) komen geven. Overleg met ons voor de mogelijkheden.

Staat je vraag er niet bij?

Neem contact met ons op, wij helpen je graag. Contact met ons opnemen kan via de telefoon, whatsapp of het contactformulier.

Waarom kiezen voor
Massageopleiding Apeldoorn?

  • Persoonlijke benadering
  • Goede kwaliteit
  • Scherpe prijs
  • Online instructievideo's