Buik- en zwangerschap massage

  • Persoonlijke benadering
  • Goede kwaliteit
  • Scherpe prijs
  • Online instructievideo's

De buikzone is vaak een onderbelicht deel van het lichaam en wordt vaak overgeslagen bij een lichaamsmassage. Helaas onterecht want juist op de buik (en borst), kun je met massage goed inwerken op de interne (spijsverterings) organen. En juist het gebied rondom de navel is het centrum van energie en emoties (chinese geneeskunde). Dus een prima plek om massage te geven. Ook voor spijsverteringsproblemen of buikklachten kan deze massage uitkomst bieden. In deze cursus leer je ook hoe je een zwangere vrouw in zijligging zou kunnen masseren.

Cursus buikmassage

Met een goede buikmassage kun je mensen ook helpen om emoties beter te verwerken zodat ze geen negatieve werking kunnen hebben op het lichaam. Daarnaast stimuleer je met de massage de bloedcirculatie en lymfedoorstroom en daarmee dus het spijsverteringsstelsel. Hiermee optimaliseer je de functie en ben je minder vatbaar voor ziektes.

Daarom is de buik een zone die zeker baat heeft bij een goede massage. Maar hoe doe je dat nu? Dat ga je leren in deze cursus.

Tevens leer je om een zwangere vrouw te masseren die niet meer op haar buik kan liggen. Hoe doe je dat in zijligging en waar moet je dan zoal op letten. En hoe kan je rug en benen een goede ondersteuning geven. We gaan dit allemaal oefenen.

Lesmateriaal

Je ontvangt bij aanvang van de cursus een inlogcode waarmee je kunt inloggen op onze site op het beveiligde gedeelte. Daar kun je al het lesmateriaal van de cursus zien zoals de cursusreader, de lesplanning en de instructievideo’s van alle praktijklessen.

Certificaat

Na het volgen van deze cursus ontvang je het certificaat buikmassage.

Kosten en inschrijven

De kosten voor de cursus zijn €75,- neem een cursist mee en ontvang korting op je cursusgeld! Om in te schrijven voor deze cursus klik je op de groene button hieronder:

Cursus informatie

Naam: Buikmassage
Aantal bijeenkomsten: 1 avond

Kosten:

75.00
Diploma: Na het volgen van deze cursus ontvang je het certificaat buikmassage.
Locatie: Kayersdijk 39, 7332 AH Apeldoorn
Tijdstip: 19.00 - 22.00 uur

Startdatum:

maandag 16 mei 2022
Data bijeenkomsten:
maandag 16 mei 2022

Startdatum

woensdag 21 december 2022
Data bijeenkomsten
woensdag 21 december 2022

Cursus impressie

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op, wij helpen je graag. Contact met ons opnemen kan via de telefoon, whatsapp of het contactformulier.

Foto Reviews 2 crop mobiel

Reviews van cursisten

Onlangs de opleiding sportmassage met succes afgerond, mede door de begeleiding van Peter en Martijn! Ik vond met name de relaxte en heldere, duidelijke manier van lesgeven erg prettig. De toegevoegde PowerPoint presentaties, met aanvulling van het lesmateriaal, hebben zeker tot een (letterlijk) geslaagd resultaat geleid! Dus voor mij is dit opleidingscentrum zeker een aanrader!

Remko - Opleiding sportmassage

Veel gestelde vragen

In onderstaande rubrieken vindt je antwoorden op veelvoorkomende vragen. Staat je vraag er niet bij? Neem contact met ons op.

Allereerst ontvang je na je inschrijving eerst een automatisch bericht dat je bent ingeschreven. Daarna ontvang je ook van ons opleidingscentrum nog een persoonlijk bericht dat we je op de deelnemerslijst hebben geplaatst. Daarna ontvang je 1 a 2 weken voordat de cursus begint een welkoms mail met alle informatie en hoe je kan betalen voor de cursus.

In principe niet. Alleen is de opleiding sportmassage best pittig dus als je moeite hebt met leren, en je zou deze opleiding willen doen, zou het verstandig zijn om even met ons te overleggen.

Onze cursussen zijn allen erkend en je krijgt van alle cursussen een certificaat. Van de opleidingen en Masteropleidingen ontvang je na je examen zelfs een bondsdiploma.

Ongeveer 2 weken voor de start van elke cursus/opleiding ontvang je een mail met informatie. Ook t.a.v. de betaling, dus die betaal je dan. Voor de grotere opleidingen sportmassage en wellnessmassage mag je in termijnen betalen. Overleg dat even met ons.

Vaak wel, maar overleg/bel zelf even met de belastingdienst hoe dit in jouw specifieke geval is.

We oefenen tijdens de cursus altijd op elkaar. Dus je hoeft in principe geen model mee te nemen. Soms zijn er situaties dat het zinvol is om toch een keer een model mee te nemen. Maar dat bespreekt de docent dan van tevoren af met de groep.

Ja dat is mogelijk. We kunnen elke cursus op maat maken en afstemmen op jouw wensen. Ook kunnen we een massagecursus op locatie (thuis of bij een bedrijf) komen geven. Overleg met ons voor de mogelijkheden.

Staat je vraag er niet bij?

Neem contact met ons op, wij helpen je graag. Contact met ons opnemen kan via de telefoon, whatsapp of het contactformulier.

Waarom kiezen voor
Massageopleiding Apeldoorn?

  • Persoonlijke benadering
  • Goede kwaliteit
  • Scherpe prijs
  • Online instructievideo's