Bijscholing wellnessmassage

 • Persoonlijke benadering
 • Goede kwaliteit
 • Scherpe prijs
 • Online instructievideo's

Je hebt het diploma wellnessmassage behaald. En daarmee ook je licentie. Maar de licentie verloopt elke 4 jaar, dus om je licentie te behouden moet je steeds na 4 jaar de bijscholing voor wellnessmassage volgen en ontvangt je weer een nieuwe licentie, die dan weer 4 jaar geldig is.

Bijscholing wellnessmassage

Het is goed om elke 4 jaar de bijscholing te volgen. Er kunnen immers nieuwe technieken en inzichten ontstaan in de loop der tijd die je op deze avonden kunt bijscholen. Ook vervaagt na jaren vaak de kennis van theorie en soms ook praktijk zodat deze weer wat opgehaald kunnen worden. Zo blijf je op de hoogte van de vakkennis en vaardigheden voor de wellnessmassage. Ook zie je op de bijscholing weer oud-cursisten wat vaak erg gezellig is en vooral ook zinvol om ervaringen uit te wisselen.

Wat leer je op de bijscholing

 • Theoretische kennis anatomie over bepaalde onderwerpen die behandeld worden.
 • Zo mogelijk nieuwe technieken voor de wellnessmassage.
 • nieuwe inzichten in bepaalde behandelingstechnieken.
 • Oefenen van verschillende massageonderdelen met elkaar.
 • Intervisie met collega’s wellnessmasseurs n.a.v. enkele praktijk vragen.
 • Uitwisselen van verschillende ervaringen van ieder.

Lesmateriaal

Je ontvangt de bijscholingsreader met daarin het programma en alle theorie en praktijk instructie die behandeld gaan worden op de bijscholingsavonden.

Nieuwe licentie

Na het volgen van de bijscholingsavonden geven we dit door aan de bond en ontvangt je een nieuwe licentiepas. Deze is ook weer 4 jaar geldig.

Kosten en inschrijven

De kosten voor de bijscholingscursus zie je in het groene kader staan. Daar staan ook de cursusdata in. Om in te schrijven voor deze opleiding klik je op de groene button hieronder:

Opleidings informatie

Naam: Bijscholing wellnessmassage
Aantal bijeenkomsten: 2 avonden

Kosten:

150
Diploma: Na het volgen van de bijscholingsavonden geven we dit door aan de bond en ontvangt je een nieuwe licentiepas. Deze is ook weer 4 jaar geldig.
Locatie: Kayersdijk 39, 7332 AH Apeldoorn
Tijdstip: 19.00 - 22.00 uur

Startdatum:

woensdag 8 mei 2024
Data bijeenkomsten:
woensdag 8 mei 2024
maandag 13 mei 2024

Cursus impressie

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op, wij helpen je graag. Contact met ons opnemen kan via de telefoon, whatsapp of het contactformulier.

Foto Reviews 2 crop mobiel

Reviews van cursisten

Onlangs de opleiding sportmassage met succes afgerond, mede door de begeleiding van Peter en Martijn! Ik vond met name de relaxte en heldere, duidelijke manier van lesgeven erg prettig. De toegevoegde PowerPoint presentaties, met aanvulling van het lesmateriaal, hebben zeker tot een (letterlijk) geslaagd resultaat geleid! Dus voor mij is dit opleidingscentrum zeker een aanrader!

Remko - Opleiding sportmassage

Veel gestelde vragen

In onderstaande rubrieken vindt je antwoorden op veelvoorkomende vragen. Staat je vraag er niet bij? Neem contact met ons op.

Allereerst ontvang je na je inschrijving eerst een automatisch bericht dat je bent ingeschreven. Daarna ontvang je ook van ons opleidingscentrum nog een persoonlijk bericht dat we je op de deelnemerslijst hebben geplaatst. Daarna ontvang je 1 a 2 weken voordat de cursus begint een welkoms mail met alle informatie en hoe je kan betalen voor de cursus.

In principe niet. Alleen is de opleiding sportmassage best pittig dus als je moeite hebt met leren, en je zou deze opleiding willen doen, zou het verstandig zijn om even met ons te overleggen.

Onze cursussen zijn allen erkend en je krijgt van alle cursussen een certificaat. Van de opleidingen en Masteropleidingen ontvang je na je examen zelfs een bondsdiploma.

Ongeveer 2 weken voor de start van elke cursus/opleiding ontvang je een mail met informatie. Ook t.a.v. de betaling, dus die betaal je dan. Voor de grotere opleidingen sportmassage en wellnessmassage mag je in termijnen betalen. Overleg dat even met ons.

Vaak wel, maar overleg/bel zelf even met de belastingdienst hoe dit in jouw specifieke geval is.

We oefenen tijdens de cursus altijd op elkaar. Dus je hoeft in principe geen model mee te nemen. Soms zijn er situaties dat het zinvol is om toch een keer een model mee te nemen. Maar dat bespreekt de docent dan van tevoren af met de groep.

Ja dat is mogelijk. We kunnen elke cursus op maat maken en afstemmen op jouw wensen. Ook kunnen we een massagecursus op locatie (thuis of bij een bedrijf) komen geven. Overleg met ons voor de mogelijkheden.

Staat je vraag er niet bij?

Neem contact met ons op, wij helpen je graag. Contact met ons opnemen kan via de telefoon, whatsapp of het contactformulier.

Waarom kiezen voor
Massageopleiding Apeldoorn?

 • Persoonlijke benadering
 • Goede kwaliteit
 • Scherpe prijs
 • Online instructievideo's