AED en reanimatie

 • Persoonlijke benadering
 • Goede kwaliteit
 • Scherpe prijs
 • Online instructievideo's

Dit is de basiscursus en reanimatie & AED en duurt 1 avond of 1 dagdeel. Met deze leuke en leerzame basiscursus (en evt. daarna nog de vervolgcursus EHBO) ben je in staat te handelen in noodsituatie en kun je aangeleerde vaardigheden onderbouwen met theoretische kennis.

Basiscursus reanimatie & AED

Het is een basiscursus levensreddend handelen. Er wordt veel praktisch geoefend op reanimatie poppen. De cursisten oefenen met elkaar verschillende noodscenario’s. Zodoende leer je goed in 1 avond, hoe je iemand op een goede en juiste wijze kan reanimeren en wat je wel en niet moet doen in verschillende noodsituaties.

Wat leer je tijdens de cursus

 • Reanimatie volwassenen, kinderen en zuigelingen.
 • Aanleggen en gebruik AED bij volwassen en kinderen.
 • Theorie- en praktijkinformatie over het handelen in een noodsituatie.
 • Handelen bij verstikking.
 • Omrollen en verplaatsen slachtoffer.
 • Stabiliseren slachtoffer.
 • Herkennen en handelen van slachtoffer in Shocktoestand.

Lesmateriaal

Wij werken volgens de richtlijnen van Medic First Aid Europe en u krijgt bij aanvang een zeer volledige werkmap. Deze map is zeer praktisch ingericht en brengt met veel foto’s en plaatjes alles in beeld. Dit werkt heel duidelijk en is prettig om goed te kunnen oefenen.

Certificaat en vervolg

Na het volgen van deze basiscursus ontvang je het Medic First Aid reanimatie & AED-certificaat. Na de basiscursus reanimatie & AED kun je nog een vervolgcursus doen van 1 avond. Hier komen verbandleer en secundaire zorg aanbod. Bij voldoende resultaat ontvangt je een volledig EHBO-certificaat.

Kosten en inschrijven

De kosten voor de cursus zijn €85,- neem een cursist mee en ontvang korting op je cursusgeld! Om in te schrijven voor deze cursus klik je op de groene button hieronder:

Cursus informatie

Naam: AED en reanimatie
Aantal bijeenkomsten: 1 avond of 1 dagdeel

Kosten:

85.00
Diploma: Na het volgen van deze basiscursus ontvang je het Medic First Aid reanimatie & AED-certificaat.
Locatie: Kayersdijk 39, 7332 AH Apeldoorn
Tijdstip: 19.00 - 22.00

Startdatum

donderdag 15 februari 2024
Data bijeenkomsten:
donderdag 15 februari 2024

Cursus impressie

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op, wij helpen je graag. Contact met ons opnemen kan via de telefoon, whatsapp of het contactformulier.

Foto Reviews 2 crop mobiel

Reviews van cursisten

Onlangs de opleiding sportmassage met succes afgerond, mede door de begeleiding van Peter en Martijn! Ik vond met name de relaxte en heldere, duidelijke manier van lesgeven erg prettig. De toegevoegde PowerPoint presentaties, met aanvulling van het lesmateriaal, hebben zeker tot een (letterlijk) geslaagd resultaat geleid! Dus voor mij is dit opleidingscentrum zeker een aanrader!

Remko - Opleiding sportmassage

Veel gestelde vragen

In onderstaande rubrieken vindt je antwoorden op veelvoorkomende vragen. Staat je vraag er niet bij? Neem contact met ons op.

Allereerst ontvang je na je inschrijving eerst een automatisch bericht dat je bent ingeschreven. Daarna ontvang je ook van ons opleidingscentrum nog een persoonlijk bericht dat we je op de deelnemerslijst hebben geplaatst. Daarna ontvang je 1 a 2 weken voordat de cursus begint een welkoms mail met alle informatie en hoe je kan betalen voor de cursus.

In principe niet. Alleen is de opleiding sportmassage best pittig dus als je moeite hebt met leren, en je zou deze opleiding willen doen, zou het verstandig zijn om even met ons te overleggen.

Onze cursussen zijn allen erkend en je krijgt van alle cursussen een certificaat. Van de opleidingen en Masteropleidingen ontvang je na je examen zelfs een bondsdiploma.

Ongeveer 2 weken voor de start van elke cursus/opleiding ontvang je een mail met informatie. Ook t.a.v. de betaling, dus die betaal je dan. Voor de grotere opleidingen sportmassage en wellnessmassage mag je in termijnen betalen. Overleg dat even met ons.

Vaak wel, maar overleg/bel zelf even met de belastingdienst hoe dit in jouw specifieke geval is.

We oefenen tijdens de cursus altijd op elkaar. Dus je hoeft in principe geen model mee te nemen. Soms zijn er situaties dat het zinvol is om toch een keer een model mee te nemen. Maar dat bespreekt de docent dan van tevoren af met de groep.

Ja dat is mogelijk. We kunnen elke cursus op maat maken en afstemmen op jouw wensen. Ook kunnen we een massagecursus op locatie (thuis of bij een bedrijf) komen geven. Overleg met ons voor de mogelijkheden.

Staat je vraag er niet bij?

Neem contact met ons op, wij helpen je graag. Contact met ons opnemen kan via de telefoon, whatsapp of het contactformulier.

Waarom kiezen voor
Massageopleiding Apeldoorn?

 • Persoonlijke benadering
 • Goede kwaliteit
 • Scherpe prijs
 • Online instructievideo's