Opleiding Wellnessmassage Thermen Resorts

Dag indeling: maandagavond
Locatie: Massageopleiding Apeldoorn
Kosten: € 895.00

Nieuw:       opleiding WELLNESSMASSEUR Thermen en Sauna Resorts

start nieuwe opleiding ma 16 september 2019

Deze nieuwe opleiding wellnessmassage leidt op tot het bondsdiploma wellnessmasseur. Bovendien biedt deze opleiding een mooie kan op een baan bij Wellnessresorts en sauna's, omdat je als cursist met deze opleiding goed wordt toegerust met een veelheid aan ontspannende massagetechnieken voor heel het lichaam. 

Naast de bondsopleiding wellnessmasseur leert de cursist namelijk ook nog oosterse wellnesstechnieken en massagetechnieken voor buik, gezicht en hoofd. Zodoende stijgt deze opleiding uit boven de standaard wellnessopleiding. Als cursist kunt u deze opleiding doen om het diploma wellnessmasseur te behalen, maar voor mensen die graag ook hierin willen werken bij een sauna-wellnesscentrum of voor zichzelf is dit een zeer volledige opleiding. Tijdens de opleiding ga je ook al 2 dagen stage lopen om te oefenen in de praktijk. De opleiding duurt ongeveer 4 maanden. Daarna wordt deze opleiding afgesloten met het praktijkexamen door de bond om het officiele diploma Wellnessmasseur te halen.Het praktijkexamen vindt plaats in ons eigen opleidingscentrum en wordt daar afgenomen door examinatoren van de bond.

Na deze opleiding kunt u verder voor een vervolg opleiding voor Master Wellnessmasseur. Zie hiervoor ook de homepage waar u overzichtelijk  de opbouw van alle opleidingen kunt zien.

Ook kunt u een afspraak maken en langskomen op ons opleidingscentrum aan de Kayersdijk 39 in Apeldoorn. U kunt dan het opleidingscentrum bezichtigen en kunnen wij u informeren over alle opleidingsmogelijkheden.

Verdere informatie over de wellnessopleiding, kunt u lezen bij tabblad opleiding wellnessmassage en/of voor vragen kunt u mailen naar: sportgezond@hotmail.com

Als u wilt inschrijven voor deze mooie complete opleiding, klikt u op de groene button hieronder.

Graag tot ziens bij de opleiding!