Master wellnessmasseur (spa)

Dag indeling: zie agenda en bij de cursussen
Locatie: MassageOpleidingApeldoorn
Kosten: € 390.00

Master wellnessmasseur SPA

Het diploma "Master" wellnessmasseur SPA, kunt u behalen als u zich na de opleiding wellnessmassage (of sportmassage) verder gaat specialiseren in de wellnessmassage, vooral bedoelt om in een sauna of SPA te gaan werken. De basisopleiding wellnessmassage gaat u dan aanvullen met een aantal korte cursussen op het gebied van de wellnessmassage en -behandelingen die in een sauna / SPA worden gegeven. .

U dient dan de volgende mooie aanvullende wellnessmodules (cursussen) te volgen:

1. cursus oosterse wellnessmassage (2 avonden)

2. cursus hotstone massage (3 avonden)

3. cursus gezichtsmassage (2 avonden)

4. cursus buik- en borstmassage (1 avond)

Nadat u deze 4 aanvullende cursussen heeft gevolgd sluit u dit af met een praktijkexamen en ontvangt u het diploma Master wellnessmasseur SPA.

De kosten en cursusdata van deze 4 aanvullende modules kunt u vinden op deze website bij tabblad "cursussen" of op de homepage (aanklikken).

Mocht u al deze 4 modules gaan volgen voor het diploma Master wellnessmasseur SPA, dan ontvangt u korting en betaalt u voor het hele pakket in totaal 390 euro (ipv 420 euro). Verder zijn er geen bijkomende materiaalkosten of inschrijfkosten. Alleen voor het praktijkexamen (en diploma) betaalt u 95 euro. Het examen bestaat uit een casusbehandeling van 30 min. en een mondeling kennisgesprek en eindevaluatie. Totaal 50 min.

Voor verdere informatie kunt u contact met ons opnemen, zodat we uw vragen kunnen beantwoorden.

Massageopleidingapeldoorn