Master massagetherapeut

Dag indeling: zie data cursussen
Locatie: MassageOpleidingApeldoorn
Kosten: € 595.00

Master massagetherapeut

Het diploma "Master" massagetherapeut, kunt u behalen als u zich na de opleiding wellnessmassage of sportmassage, verder gaat specialiseren. Om massagetherapeut te kunnen worden moet u kennis hebben van en vaardig zijn in een groot aantal massagetechnieken om goed en verantwoord te kunnen handelen. U leert van verschillende invalshoeken te kijken en te behandelen om zodoende de klant de meest optimale behandeling te kunnen geven om te herstellen van klachten. Niet alles is door de massagetherapeut te behandelen daarom is doorverwijzen ook een belangrijk om de klant op maat te kunnen helpen.

Na de opleiding wellnessmassage gaat u enkele korte cursussen volgen om meer kennis op te doen van "oosterse" massage technieken, bindweefselbehandelingen en stoelbehandelingen. Ook is een verdieping in de anatomie nodig om meer kennis te hebben van het menselijk lichaam. Het is belangrijk dat u weet wat en waar u precies masseert en hoe het weefsel precies is opgebouwd en hoe dit fysiologisch werkt. Daarmee kunt u de specifieke technieken beter  toepassen en bepalen wat nodig is voor een goede behandeling.

Voor uw "Master" diploma, dient u dan de volgende aanvullende modules (cursussen) te volgen:

1. cursus oosterse wellnessmassage (2 avonden)

2. cursus Thaise massage (3 avonden)

3. cursus stoelmassage (2 avonden)

4. cursus bindweefselmassage (3 avonden)

5. module Anatomie (2 avonden)

Nadat u deze 5 aanvullende cursussen heeft gevolgd sluit u dit af met een praktijkexamen en ontvangt u het diploma Master massagetherapeut.

De kosten en cursusdata van deze 5 aanvullende modules kunt u vinden op deze website bij tabblad "cursussen" of op de kalender te klikken

Mocht u al deze 5 modules gaan volgen voor het diploma Master massagetherapeut, dan ontvangt u korting en betaalt u voor het hele pakket in totaal 595 euro (ipv 630 euro). Verder zijn er geen bijkomende materiaalkosten of inschrijfkosten. Alleen voor het praktijkexamen (en diploma) betaalt u 95 euro. Het examen bestaat uit een casusbehandeling van 30 min. en een mondeling kennisgesprek en eindevaluatie van in totaal 50 min.

Voor verdere informatie kunt u contact met ons opnemen, zodat we uw vragen kunnen beantwoorden.

Massageopleidingapeldoorn