Massageopleiding in Zwolle Deventer Apeldoorn Arnhem Enschede

Massageopleiding

Massageopleiding Zwolle en Massageopleiding Apeldoorn, verzorgen massageopleidingen en massagecursussen voor Zwolle, Deventer, Apeldoorn, Zutphen, Arnhem, Hengelo en Enschede en omgeving. Naast de opleidingen sportmassage, wellnessmassage en de basiscursus ontspanningsmassage, kunt u bij ons ook allerlei specialisaties volgen. Zo ziet u op onze site o.a. massagecursussen voor hotstonemassage, stoelmassage, bindweefselmassage, voetreflexmassage en andere cursussen. Onze hoofdlocatie van al onze massageopleidingen is Apeldoorn, maar bij voldoende belangstelling, geven we ook massageopleiding in Zwolle en massagecursus Zwolle. In 2020 gaan we de opleiding sportmassage in Zwolle geven en ook de opleiding wellnessmassage in Zwolle. Bel ons voor meer informatie hierover.

Voor de erkende opleidingen sportmassage en wellnessmassage werken we samen met bekende bonden (NGS en NESM/VOS). De examens van deze massageopleiding wordt door de bond afgenomen, waardoor u het erkende diploma sportmassage of wellnessmassage ontvangt. Een bondsdiploma met een licentie. Wij kennen gelukkig een hoog slagingspercentage van ruim 90%.

Kiest u voor de opleiding wellnessmassage kunt u daarna ook doorstromen naar de verkorte opleiding sportmassage in Zwolle of Apeldoorn. En als vervolg op de opleiding sportmassage kunt u bv. de cursus Medical Taping (kinesiotaping) doen. Ook geven we cursussen AED en Reanimatie in Apeldoorn en Zwolle. Verder hebben we voor alle opleidingen de erkenning volgens de strenge normen van het CRKBO (centraal register kort middelbaar beroepsonderwijs).

Cursisten van Zwolle tot Arnhem en van Amersfoort tot Enschede volgen massagecursussen en massageopleidingen bij ons. Na een opleiding kunt u zich nog verder specialiseren tot “Massagetherapeut” of “Sporttherapeut”. Kijk verder op onze site wat dit inhoudt. Ook geven we korte massagespecialisaties, workshops of massagecursussen op maat. Bel of mail ons als u hierover informatie wilt.

Persoonlijke benadering staat bij ons hoog in het vaandel. U bent bij ons geen nummer. Wij proberen iedereen optimaal te begeleiden naar het massageniveau en diploma dat de cursist voor ogen heeft. Wij werken in een open en gezellige sfeer en streven optimale kwaliteit van cursus en opleiding na. Zo hebben we een interactieve site, waar onze cursisten op kunnen inloggen, zodat iedereen daar al zijn lesmateriaal kan vinden zoals Powerpoint presentaties van de lessen en de studiehandleiding. En natuurlijk worden onze heldere massage-instructiefilms erg gewaardeerd door de cursisten.

Dus mensen uit Zwolle, Deventer, Apeldoorn, Arnhem, Enschede en omgeving, die massage willen leren, wacht niet langer en mail ons even voor informatie of kom langs op onze hoofdlokatie Massageopleiding Apedldoorn, voor koffie en een gezellig gesprek, waarin wij al u vragen kunnen beantwoorden.

Graag tot ziens,
Massageopleiding Zwolle / Massageopleiding Apeldoorn

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op, wij helpen je graag. Contact met ons opnemen kan via de telefoon, whatsapp of het contactformulier.

Waarom kiezen voor
Massageopleiding Apeldoorn?

  • Persoonlijke benadering
  • Goede kwaliteit
  • Scherpe prijs
  • Online instructievideo's