Cursus Voetreflex massage

Dag indeling: avond cursus
Locatie: MassageOpleidingApeldoorn
Kosten: € 165.00

 

Voetreflexmassage

Binnenkort start Massageopleiding Apeldoorn weer de basiscursus voetreflexologie en voetmassage. 

In deze cursus leert u de basis van voetreflexmassage en hoe u dit kunt toepassen. Zo leert u o.a. om iemand een heerlijke ontspannende voetmassage te geven. In de voetreflexologie gaat men ervan uit dat er op de voeten drukpunten zitten, die corresponderen met de organen, botten, gewrichten en klieren in het lichaam (de voet als spiegel van het lichaam). Door een juiste prikkel te geven, kunnen blokkades opgeheven worden, en kan de energie weer beter stromen. Zo kunt u met voetreflexmassage een goede behandeling geven. Een korte, leuke en leerzame cursus die u toerust om betere massages te kunnen geven en om vooral de voet zelf en via de voet te behandelen. Andere cursisten gingen u voor en waren positief verrast.

De cursus wordt gegeven door een professionele voetreflextherapeute. Zij heeft een eigen praktijk waar ze behandelingen geeft en neemt al haar ervaringen mee naar de cursus. Een boeiende cursus waar je veel van kan leren.

Na afloop ontvangt u het certificaat "voetreflexmassage"

In de cursus komt aan bod:

  • Inzicht te krijgen in de reflexologie

  • Kijken naar de kleur en vormen van de voet

  • Behandelen van de reflexpunten

  • Behandelingen leren geven met kennis van de voetreflexpunten en gericht op volledige ontspanning van het lichaam.

U ontvangt een reader met alle beschreven technieken, zodat u thuis kunt oefenen. We oefenen in de cursus op elkaar, waardoor uzelf ook goed gaat voelen wat voetreflexmassage met je doet. Dit zal u zeker bijzondere ervaringen geven.

 

Data Cursus Voetreflex massage

  • woensdag, 11 september, 2019 - 18:30
  • woensdag, 18 september, 2019 - 18:30
  • woensdag, 25 september, 2019 - 18:30