Cursus Hotstone massage

Dag indeling: avond 19.00 - 22.00 uur
Locatie: MassageOpleidingscentrumApeldoorn
Kosten: € 175.00

 

cursus Hotstone massage

Hotstone massage is een heerlijke ontspannende massage met gladde warme vulkanische stenen. Deze manier van masseren is een mooie en effectieve manier om het lichaam heerlijk te kunnen laten ontspannen. Tijdens de massagebehandeling wordt gebruik gemaakt van het thermodynamische effect van de verwarmde stenen. Deze warmte dringt diep door in de spieren en botten, zodat je deze warmte ook echt ervaart.

Met deze hotstone-massagecursus leer je dus hoe je deze behandeling met hotstones moet geven. In de 3 cursusavonden leer je hoe je met deze vulkanische stenen moet werken en welke technieken je hierbij kunt gebruiken. Ook leer je de contra-indicaties kennen waarbij je niet mag masseren. Je leert hoe je met de warme stenen gaat masseren en je leert hoe je gemasseerde delen kunt verwarmen door stenen er op te leggen en af te dekken zodat je weer andere delen kunt gaan masseren. Zo blijft de klant heerlijk warmen wordt tegelijkertijd gemasseerd. Kortom een leuke en leerzame cursus om je massagebehandelingen te kunnen uitbreiden. Voor sommige doelgroepen is de hotstone massage namelijk erg geschikt en ook in wellnesscentra's en Spa's worden deze behandelingen graag gegeven.

Tijdens de cursus ontvang je een cursusreader waar de theorie in staat beschreven en waar alle technieken worden beschreven en getekend. Aan het eind van de cursus ontvangt u het certificaat "Hotstone massage".

Wilt u meer informatie dan kunt u ons mailen en om in te schrijven klikt u op de groene button hieronder.

Data Cursus Hotstone massage

  • woensdag, 1 april, 2020 - 19:00
  • woensdag, 8 april, 2020 - 19:00
  • woensdag, 15 april, 2020 - 19:00